Ένα ντοκιμαντέρ για τον ζωγράφο Ανδρέα Χαραλάμπους

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 9.1.2017

Με αφορμή την περιοδική έκθεση «Πρώτη Γενιά Κυπρίων Καλλιτεχνών της Ακαδημίας Σούρικωφ Μόσχας», θα προβληθεί την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στο μουσείο τεχνών Λουκίας και Μιχαλάκη Ζαμπέλα, το ντοκιμαντέρ του Πέτρου Χαραλάμπους με τίτλο «Η φωτιά μέσα μου».


Το ντοκιμαντέρ προβάλλεται ως ένδειξη εκτίμησης στον πρώτο απόφοιτο της Ακαδημίας, Ανδρέα Χαραλάμπους και αναφέρεται στην ολοκληρωτική καταστροφή που έγινε το 2006, όταν μια εφιαλτική πυρκαγιά κατέκαψε το εργαστήρι ζωγραφικής του γνωστού Κύπριου ζωγράφου.


Το εργαστήρι ήταν πραγματικά ένας ανεκτίμητης αξίας πολιτιστικός θησαυρός, με ζωγραφικά έργα, θεατρικές μακέτες, συγγραφικό έργο, σπάνια συλλογή βιβλίων, πολύτιμων λίθων και φωτογραφιών.


Παρόν στην προβολή θα είναι και ο καλλιτέχνης Ανδρέας Χαραλάμπους.


Σκηνοθεσία: Πέτρος Χαραλάμπους
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπότιτλοι: Αγγλικοί


+ Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, στο μουσείο τεχνών Λουκίας και Μιχαλάκη Ζαμπέλα στη Λευκωσία, στις 18:30.


Είσοδος: ελεύθερη


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2017 στο 22456098 ή στο info@zampelasart.com.cy.


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22456098 ή επισκεφθείτε τη σελίδα στο facebook.


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ