Ανοικτή πρόσκληση για το «Secondhand knowledge research project»

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 11.1.2017

Ανοικτή πρόσκληση για το «Secondhand knowledge research project», το οποίο θα διεξαχθεί από τις 30 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, ανακοινώνει η Στέγη Χορού Λευκωσίας.


Ένα ξεχωριστό ερευνητικό πρότζεκτ που ασχολείται με το πώς καταγράφεται και ταξιδεύει η γνώση του σύγχρονου χορού στην περιφέρεια της Ευρώπης. Το εργαστήρι θα διεξαχθεί από την Rosa Omarsdottir (Icelandic Academy of the Arts & P.A.R.T.S..-Brussels) και την Árún Magnúsdóttir (Icelandic Academy of the Arts).


Κατά τη διάρκεια του πρότζεκτ θα γίνει καταγραφή της επιρροής των χορευτών σε κάθε τοποθεσία και πώς ταξιδεύει η γνώση του χορού. Την πρώτη βδομάδα θα γίνουν συνεντεύξεις στους συμμετέχοντες και θα συζητηθεί το θέμα του Secondhand knowledge και η επιρροή του στον χορό στην Κύπρο, καθώς την δεύτερη βδομάδα του πρότζεκτ θα ακολουθήσει εργαστήρι, 2-3 ώρες την ημέρα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη Χορού Λευκωσίας.




arun

                         Árún Magnúsdóttir


rosa


                          Rosa Omarsdottir 


+ 30 Ιανουαρίου-10 Φεβρουαρίου 2017, στη Στέγη Χορού Λευκωσίας


Συμμετοχή: δωρεάν


Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 22780960/70005035 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Στέγης Χορού.


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ