Καραμπέτη - Ψαρράς στην καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 16.1.2017

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Νίκος Ψαρράς θα κρατούν τους δύο κύριους ρόλους της καλοκαιρινής παραγωγής του ΘΟΚ με την τραγωδία «Πέρσες», του Αισχύλου.


Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Άρη Μπινιάρη και θα αποτελεί την επιστροφή του ΘΟΚ στο Φεστιβάλ της Επιδαύρου.


Περισσότερα για τη συμμετοχή του ΘΟΚ στην Επίδαυρο και τη συνεργασία του με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου αλλά και για την καλοκαιρινή παραγωγή του Οργανισμού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 17 Ιανουαρίου στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στο Θέατρο ΘΟΚ.



Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στο έντυπο «Παράθυρο»: Συνέντευξη του Άρη Μπινιάρη για την πολύ ενδιαφέρουσα πρότασή του πάνω στην παλαιότερη σωζόμενη τραγωδία της αρχαίας ελληνικής γραμματείας και το σπουδαιότερο αντιπολεμικό έργο του Αισχύλου.



Στην συνέντευξη Τύπου θα είναι παρόντες ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο σκηνοθέτης της καλοκαιρινής παραγωγής Άρης Μπινιάρης και ο πρόεδρος του δ.σ. του ΘΟΚ, Γιάννης Τουμαζής. 


Στο μεταξύ σήμερα ολοκληρώνονται οι ακροάσεις των ηθοποιών που θα συμμετέχουν στην τραγωδία «Πέρσες».


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ