Ποιους θα δούμε στην Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού 2017

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 17.1.2017

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι ομάδες που θα συμμετέχουν στη φετινή Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού Κύπρου.


Η Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού, μια συνδιοργάνωση των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και του Θεάτρου Ριάλτο, θα πραγματοποιηθεί στις 3, 4 και 5 Μαρτίου στο Ριάλτο.


Στη φετινή Πλατφόρμα θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά παλαιότερες ολοκληρωμένες παραγωγές σε αντίθεση με τη μέχρι τώρα σύνηθη πρακτική της παρουσίασης νέων έργων.


Η Επιτροπή Επιλογής μελέτησε τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν και επέλεξε για την Πλατφόρμα του 2017 τις εξής ομάδες χορού και χορογράφους:


Νέα έργα θα παρουσιάσουν οι:


1. Ελεάνα Αλεξάνδρου
2. Ομάδα Χορού Πέλμα
3. Παναγιώτης Τοφή
4. Sevim Aknipar
5. Melisa Garcia Carro
6. Αλεξάνδρα Waierstall


Παλαιότερες ολοκληρωμένες παραγωγές τους θα παρουσιάσουν οι:


1. Αλέξανδρος Μιχαήλ
2. Ομάδα χορού Ασώματες Δυνάμεις - Μάχη Δημητριάδου Λίνταλ
3. Μιλένα Ugren Κούλας


4. Έλενα Αντωνίου


Οι παλαιότερες παραγωγές αφορούν έργα που παρουσιάστηκαν ήδη στο Πρόγραμμα Τερψιχόρη ή στο Πρόγραμμα Πολιτισμός ή σε παλαιότερη διοργάνωση της Πλατφόρμας.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Από τη συμμετοχή της Milena Ugren Koulas στην Πλατφόρμα Χορού 2015 με το έργο Happiness ©ΠΑΥΛΟΣ ΒΡΥΩΝΙΔΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ