Παράθυρο logo
Φεστιβάλ I Love Graphic
Δημοσιεύθηκε 19.01.2016
Φεστιβάλ I Love Graphic

Ένα φεστιβάλ γραφιστικής και οπτικής επικοινωνίας στην Κύπρο πραγματοποιεί για πρώτη φορά η ιστοσελίδα I love graphic.


Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό «να λειτουργήσει ως παράθυρο επικοινωνίας μεταξύ των καλλιτεχνών και των ανθρώπων των Γραφικών Τεχνών και της Οπτικής Επικοινωνίας, προσφέροντάς τους βήμα και αναγνωρισιμότητα. Στόχο έχει επίσης να φέρει σε επαφή το ευρύ κοινό με την Τέχνη της Οπτικής Επικοινωνίας, δημιουργώντας ένα ελεύθερο πεδίο έκφρασης.»


Το φεστιβάλ I Love Graphic θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 και τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Αγλαντζιάς και του Συμβουλίου Νεολαίας Αγλαντζιάς.


Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει διαλέξεις, προβολή κινουμένων γραφικών από το International Motion Festival-Cyprus και άλλα παράλληλα δρώμενα.


Στο πλαίσιό του διοργανώνεται και ένας διαγωνισμός αφίσας, ώστε να συγκεντρωθούν έργα τα οποία θα αποτελέσουν το υλικό μιας έκθεσης, η οποία θα περιλαμβάνει τα καλύτερα από τα υποβληθέντα έργα, όπως θα κρίνει ειδική επιτροπή.


Οι «καλλιτέχνες» της νέας τεχνολογίας, γραφίστες, εικονογράφοι, motion designers, αλλά και φοιτητές δημοσίων και ιδιωτικών πανεπιστημιακών σχολών καλούνται να οπτικοποιήσουν την άποψή τους στο θέμα «+κίνηση».


+ Τα έργα πρέπει να υποβληθούν σε ηλεκτρονική μορφή (JPEG ή PDF) μέχρι τις 4 Μαρτίου 2016. Πληροφορίες εδώ.