Ο Λευτέρης Μουμτζής στο Θέατρο Ριάλτο

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 19.1.2017

Ο Λευτέρης Μουμτζής θα παρουσιάσει τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο Now Happiness σε μια συναυλία στο Θέατρο Ριάλτο, στις 11 Φεβρουαρίου.


Ο ατμοσφαιρικός δίσκος του Μουμτζή παρουσιάστηκε ζωντανά το 2016 σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες και ανακηρύχτηκε 4ος καλύτερος δίσκος της χρονιάς από το έγκυρο διαδικτυακό περιοδικό Avopolis στην Ελλάδα.


Στη συναυλία στο Ριάλτο, τον Λευτέρη Μουμτζή θα συνοδεύει επί σκηνής ο Ελλαδίτης μουσικός Δημήτρης Χατζηζήσης.


Λευτέρης Μουμτζής: φωνή, κιθάρα, πιάνο
Δημήτρης Χατζηζήσης: βιολί, κιθάρα, φωνητικά, πιάνο


Ηχοληψία: Αντρέας Τραχωνίτης


+ Στις 11 Φεβρουαρίου στις 20:30 στο Θέατρο Ριάλτο. Πληροφορίες τηλ. 77777745 και www.rialto.com.cy

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ