«Πλούσια τέχνη σε φτωχούς καιρούς» ξανά στην isnotgallery

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 21.2.2017

Την πετυχημένη έκθεση-θεσμό με τίτλο «Πλούσια τέχνη σε φτωχούς καιρούς» εγκαινιάζει στις 8 Μαρτίου η Isnotgallery.


Στην έκθεση παρουσιάζονται 50 εικαστικοί καλλιτέχνες από σχολές καλών Τεχνών, τους οποίους έχει επιλέξει η γκαλερί με κριτήριο τη σοβαρότητα και την επιμέλεια που διατηρούν απέναντι στη σύγχρονη τέχνη, και 200 έργα τέχνης.


Τα έργα που παρουσιάζονται καλύπτουν ένα μεγάλο σκέλος της σκηνής της σύγχρονης τέχνης και οι τιμές τους κυμαίνονται από 100 μέχρι 500 ευρώ.


Σκοπός της γκαλερί είναι η προώθηση της τέχνης στο ευρύ κοινό, η προστασία των καλλιτεχνών από λάθος αποφάσεις στο θέμα τιμολόγησης των έργων τους, αλλά και η προστασία των πελατών από λάθος επιλογές αγοράς έργων τέχνης και η αποτροπή αγοράς υπερτιμολογημένων έργων.


+ Τα εγκαίνια θα τελεστούν την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, στην γκαλερί (11 Οδυσσέως, Λευκωσία), στις 19:30. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017.


Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-20:00


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 99569498 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και τη σελίδα στο facebook.


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ