«Η Πείνα» το νέο έργο της ΕΘΑΛ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 5.5.2016

Το θεατρικό έργο «Η Πείνα», για το οποίο ο Κύπριος θεατρικός συγγραφέας Χαράλαμπος Γιάννου απέσπασε το Κρατικό Βραβείο Συγγραφής Θεατρικού Έργου του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας, είναι η νέα παραγωγή της ΕΘΑΛ.


Το έργο, σε σκηνοθεσία της Μαρίνας Βρόντη, ανεβαίνει σε avant premiere το Σάββατο 14 Μαΐου στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ.


Αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου: «Μια οικογενειακή υπόθεση παίρνει τεράστιες διαστάσεις. Όταν οι δύο γονείς αποφασίζουν να βοηθήσουν το παιδί τους, το οποίο πάσχει μάλλον από ψυχική πάθηση κατά τη γνώμη τους, οδηγούνται σε πράξεις κωμικοτραγικές. Μια λοξή πλευρά της οικογενειακής κρίσης που αυτή τη φορά δεν τελειώνει μ΄ ένα καλό κυριακάτικο γεύμα. Αυτή η παράσταση και το θέμα της δοσμένα μέσα από μια κωμική χροιά θα καθρεφτίσουν τη μικροαστική μας συνήθεια να τρώμε ο ένας τον άλλον από την ώρα που ξυπνάμε μέχρι την ώρα που θα κοιμηθούμε.  Το 'τρώμε' και κυριολεκτικά και μεταφορικά.»


Τους ρόλους του έργου κρατούν οι Τζωρτζίνα Τάτση, Παναγιώτα Παπαγεωργίου, Στέλιος Ανδρονίκου και Βασίλης Χαραλάμπους.


Τα σκηνικά και κοστούμια ανέλαβε ο Γιώργος Γιάννου.


PEINA4
PEINA1
PEINA2
PEINA3


+ Avant Premiere: Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στις 20:30 στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ


Επίσημη πρεμιέρα: Τετάρτη 18 Μαΐου 2016, στις 20:30


Παραστάσεις: 15 (διπλή παράσταση), 17 Μαΐου 2016 στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ


και 1, 3, 4, 5, 7, 8 Ιουνίου 2016 στον Πολυχώρο Συνεργείο​ (Ελευθερίας 91Β, εντός Στοάς, Λεμεσός)


Λευκωσία: 27 και 28 Μαΐου (διπλή παράσταση) 2016, Αποθήκες ΘΟΚ, Λατσιά, Λευκωσία, στις 18:30 & 20:30.


Κρατήσεις τηλ. 25877827

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ