Μαραβέγιας, Συμφωνική Νέων και Gadjo Dilo μαζί

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 9.5.2016

Starlight Music Night είναι ο τίτλος της συναυλίας που διοργανώνει το Andrey & Julia Dashin's Foundation στις 11 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς, στη Λευκωσία. 


Γιορτάζοντας δύο χρόνια ύπαρξης, το Andrey & Julia Dashin’s Foundation καλεί το κοινό σε μια μουσική βραδιά με ελεύθερη είσοδο.



Τη συναυλία θα ανοίξει το εξαιρετικό Σύνολο Χάλκινων Πνευστών της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου υπό την καθοδήγηση του Gareth Griffiths και την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Κουντούρη.


Θα ακολουθήσουν οι gipsy swing ήχοι των Gadjo Dilo, που με τη σειρά τους θα δώσουν τη σκυτάλη στον folk rock καλλιτέχνη Κωστή Μαραβέγια και την μπάντα του, για να ερμηνεύσουν τις επιτυχίες τους, παντρεύοντας μουσικές του κόσμου με την αστείρευτη ενέργειά τους.


Andrey & Julia Dashin's Foundation


To ίδρυμα δημιουργήθηκε στην Κύπρο το 2014 από τον Andrey και τη Julia Dashin. Μέσα σε μικρό χρονικό πλαίσιο έχει ήδη προσφέρει πολύτιμη βοήθεια σε άπορες οικογένειες, παιδιά με άμεσες ανάγκες και τοπικούς συνδέσμους. Αυτή ήταν η αποστολή του εξαρχής, ενώ σήμερα διευρύνει τις δράσεις του για να συνδράμει στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου και να καλύψει ανάγκες σε παγκύπρια εμβέλεια.


Η Julia Dashina, εκ των ιδρυτών του Andrey & Julia Dashin’s Foundation, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε κατενθουσιασμένοι που το Andrey & Julia Dashins Foundation συμπληρώνει δύο παραγωγικά χρόνια γεμάτα πρωτοβουλίες και δράσεις για στήριξη της κυπριακής κοινωνίας.  Και επειδή το να γιορτάζεις σημαίνει να μοιράζεσαι, θέλουμε να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό μας και το πάθος μας για προφορά με όλους εσάς, μέσα από μια υψηλής ποιότητας πολιτιστική εκδήλωση που μπορεί να θεωρηθεί και ως συμβολή στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού αυτό το καλοκαίρι».


Όλα τα έσοδα που θα μαζευτούν από δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν στο Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα», που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα θέματα που αφορούν τα πρόωρα νεογνά και την ενίσχυση της Μονάδας Εντατικής Νεογνών και Πρόωρων του Μακάρειου Νοσοκομείου.


starlight_music_night

+ Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στο Σκαλί Αγλαντζιάς, στις 20:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για τις θέσεις στο αμφιθέατρο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ