Peace Works | Φεστιβάλ Ειρήνης για παιδιά και νέους

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 10.5.2016

Mε την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας για παιδιά, το Σπίτι της Συνεργασίας και άλλοι φορείς πραγματοποιούν ένα Φεστιβάλ Ειρήνης για παιδιά και νέους, στη νεκρή ζώνη.


Το φεστιβάλ με τίτλο Peace Works θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου και μέσα από ποικιλία διασκεδαστικών δραστηριοτήτων, ειδικά σχεδιασμένων για παιδιά και νέους, η νεκρή ζώνη θα μετατραπεί σε μια ζώνη εορτασμών, μέσα από την συνεργασία των συμμετεχόντων που προσφέρουν εθελοντικά τις δημιουργικές ιδέες τους στο φεστιβάλ.


Στο Peace Works θα παρουσιαστεί το πρώτο δίγλωσσο τηλε-κουκλοθέατρο, ειδικά σχεδιασμένο για τα παιδιά των δύο μεγαλύτερων κοινοτήτων της Κύπρου.


Θα υπάρχουν, επίσης, παραδοσιακά παιχνίδια ενώ θα δημιουργηθεί ένα τεράστιο έργο τέχνης για την ειρήνη.


Η ημέρα θα τελειώσει με περίπατο στην πόλη για εκπαιδευτικούς και γονείς.


Print

Το φεστιβάλ, διοργανώνεται από Σπίτι της Συνεργασίας, την UNFICYP,  τον Όμιλο Ιστορικού Διαλόγου και Έρευνας, το Ερευνητικό Κέντρο POST και το πρόγραμμα Εκπαίδευση για έναν Πολιτισμό της Ειρήνης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ