Νέο άλμπουμ από τους Delirium Elephants

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 2.6.2017

Το βραβευμένο με MAD Award, κυπριακό συγκρότημα Delirium Elephants, έρχεται με τον ομώνυμο δίσκο του και το single ‘Washing Machine’ να βάλει μπουγάδα στα καλοκαιρινά δρώμενα του τόπου.


Μετά την επιτυχία του πρώτου τους δίσκου ‘Songs and Poems’, οι Delirium Elephants επιστρέφουν με το δεύτερο άλμπουμ τους που περιλαμβάνει 10 ολοκαίνουρια τραγούδια ανάμεσά τους και το ‘Washing Machine’ το οποίο έλαβε εξαιρετικές κριτικές με αποκορύφωμα την βράβευσή του από τα MAD Awards. Ηχογραφημένο στα Soundscape Studios με την βοήθεια του γνωστού παραγωγού Chris Charalambides, το νέο αυτό άλμπουμ έρχεται γεμάτο ζωντάνια, νέους και φρέσκους ήχους, να συμβάλει στο νέο ρεύμα μουσικών ακουσμάτων του νησιού.





Οι Delirium Elephants, είναι μια κυπριακή μπάντα που ξεκίνησε από τον Δημήτρη Ζαχαρίου στα πλήκτρα και τον Στέφανο Γεωργιάδη στις κιθάρες και τα φωνητικά. Πλαισιωμένοι από τις γεμάτες ενέργεια μελωδίες του Χρήστου Κατσουνωτού στην κιθάρα, τις γκρουβάτες μπασογραμμές του Βύρωνα Αθηνοδώρου και τις απίστευτες ρυθμικές ικανότητες του Στέφανου Μελετίου στα τύμπανα, αποτελούν πλέον τον βασικό πυρήνα του σχήματος.



AS1_8397


Στο άλμπουμ τους χρησιμοποιούν στοιχεία από πολλά μουσικά είδη όπως η ρέγγε, η ροκ, η ηλεκτρονική μουσική με πολλά εφέ αλλά και πιο κλασσικούς ήχους με την χρήση χάλκινων πνευστών που δίνουν ένα διαφορετικό χρώμα στις μελωδίες των τραγουδιών.


Με την ευκαιρία, της έκδοσης του νέου τους άλμπουμ που κυκλοφορεί από τις 2 Ιουνίου 2017, με την δισκογραφική εταιρεία The Sound of Everything, οι Delirium Elephants προγραμματίζουν την παρουσίαση του δίσκου τους στις 14 Ιουνίου 2017 στις 21.30 στην Μουσική Σκηνή Ravens στην Λεμεσό, με ελεύθερη είσοδο. Την παρουσίαση θα ανοίξουν οι Blackout.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.deliriumelephants.com

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ