Μια νύχτα στη Λεβέντειο Πινακοθήκη

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 17.5.2016

Ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παιδιά στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, στη Λευκωσία.


Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ‘Μια νύχτα στο Μουσείο: πολιτιστικά τοπία, έργα τέχνης και φωτογραφία’ στο πλαίσιο του οποίου τα παιδιά που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την διακεκριμένη φωτογράφο Πόπη Θεοκλήτου και μαζί της να μάθουν για την ιστορία της φωτογραφίας, να φωτογραφίσουν το τοπίο που περιτριγυρίζει την Λεβέντειο Πινακοθήκη, να ζωγραφίσουν και να γράψουν πώς φαντάζονται το δικό τους ιδανικό τοπίο.


Επιπλέον, τα παιδιά πέρασαν μια νύχτα στο μουσείο, δίπλα σε έργα Ιμπρεσιονιστών ζωγράφων.


Η δράση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Μουσείων που φέτος έχει ως θέμα ‘Μουσεία και Πολιτιστικά Τοπία’.


leventis_gallery4
leventis_gallery2
leventis_gallery3

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ