Φεστιβάλ κινηματογράφου με θέμα το προσφυγικό και το μεταναστευτικό

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 7.6.2017

Οι οργανισμοί "Hope for Children", UNHCR , Υπουργείο Εξωτερικών Κυπριακής Δημοκρατίας και Cyprus Aware διοργανώνουν Φεστιβάλ Κινηματογράφου με θέμα το προσφυγικό και το μεταναστευτικό στις 12, 13 και 15 Ιουνίου, για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.


Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει σύγχρονες ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, που θα αναδεικνύουν διάφορες πτυχές της μετανάστευσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες.


Πρόγραμμα προβολών:


Δευτέρα 12 Ιουνίου


18.30 - Queens of Syria



19.45 - 4.1 Miles




Τρίτη, 13 Ιουνίου


18.30 - Nice People



20.15 - La Plaga (The Plague)




Πέμπτη, 15 Ιουνίου


18.30 - La Havre



20.15- After Spring Comes Fall



Όλες οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο Cine Studio της Λευκωσίας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ