Γιάννης Κούρτογλου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 1.9.2017

Η φωτογραφία αυτή απεικονίζει τη στιγμή που μια κυρία ακουμπώντας με τα χέρια της την πόρτα μιας τράπεζας στη Λευκωσία κοιτάζει με αγωνία το ρολόι της καθώς πλησιάζει η στιγμή που θα ξανανοίξουν οι τράπεζες. Μια απλή κίνηση που έδειξε την αγωνία των Κυπρίων αλλά και την αυτοσυγκράτηση που επέδειξαν την ώρα που όλα τα media ήταν στραμμένα στην Κύπρο.


Ημ. γέννησης: 14/4/1981

Σπουδές: Σεμινάρια φωτογραφίας στο φωτογραφικό κέντρο Stereosis στη Θεσσαλονίκη.

Επιρροές: Οι επιρροές είναι ποικίλες και συνεχείς. Από την καθημερινή επαφή με τους συνάδελφους φωτορεπόρτερ μέχρι μια βόλτα στο διαδίκτυο.

High point: To να συνεργάζομαι με ένα διεθνές πρακτορείο ειδήσεων.

Low point: Όταν είσαι σε ένα θέμα και έχεις σκεφτεί μιαν εικόνα αλλά στο τέλος της ημέρας δεν την έχεις αποτυπώσει στη μηχανή σου για διάφορους λόγους.

Tip: Να ακολουθούμε τα όνειρά μας πιστά, ακόμα και όταν αυτά αποκαλύπτονται με λίγη καθυστέρηση στη ζωή μας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ