Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τους Oasis, «Supersonic»

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 7.9.2016

Με παραγωγούς την ομάδα πίσω από την Amy, η ταινία ακολουθεί τους αδελφούς Γκάλαγκερ από την παιδική τους ηλικία ως «περιπτώσεις του ψυχιατρείου» μέχρι την άνοδό τους ως «αληθινούς γίγαντες της ροκ»


Παραγωγός της ταινίας, που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 2 Οκτωβρίου, είναι ο σκηνοθέτης της «Amy» Asif Kapadia και James Gay-Rees και σκηνοθέτης ο Mat Whitecross.


Χάρη στις συχνές και πολύ αξιόλογες συνεντεύξεις του Λίαμ και Νόελ, λίγα είναι εκείνα που δεν γνωρίζουμε για τα περίπου 20 χρόνια των αδελφών μαζί. Κατά τη διάρκεια του κλιπ, το βίντεο ακολουθεί την άνοδό τους από το «παλικάρια της γειτονιάς » στα ύψη της φήμης μέσω της προβολής των ταμπλόιντ, του ηδονισμού των '90 με κορύφωση την διήμερη συναυλία τους στο Knebworth Park το 1996.


Παρά το γεγονός ότι οι μαγνητοφωνήσεις του Λίαμ και του Νόελ καταγράφηκαν ξεχωριστά, η ταινία έχει δώσει ελπίδα στους οπαδούς που αισθάνονται ότι είναι μια πρώτη απόπειρα επανένωσης των αδελφών μετά από την πικρή διάσπαση τους το 2009.


Ο σκηνοθέτης της ταινίας, δεν απέκλεισε μια πιθανή επανασύνδεση κατά τη διάρκεια μιας αποκλειστικής προβολής της ταινίας στο Festival No 6 την Κυριακή. Αποκαλύπτοντας ότι ο Chris Martin των Coldplay έπαίζε το ρόλο του ειρηνοποιού των Oasis, πρόσθεσε: «Κανένας από αυτούς δεν έχει αποκλείσει το ενδιχόμενο να τα ξαναβρούν. Αυτό θα συμβεί, είμαι σίγουρος. Η ιδέα να μην τους ξαναδούμε ποτέ πάλι μαζί για μένα είναι αδιανόητο.»





Δεν είναι ακόμη γνωστό αν τα αδέλφια θα παραστούν μαζί στην πρεμιέρα του Supersonic, αλλά είναι πιθανό ότι θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από την ενθάρρυνση του Martin και ένα κόκκινο χαλί. Όπως έγραψε πρόσφατα ο Λίαμ: "Μόλις είδα το τρέιλερ του Supersonic και πρέπει να πω ότι φαίνομαι σούπερ προσγειωμένος σε αντίθεση με το πώς σε βλέπουν κάποιοι άνθρωποι στην πρεμιέρα. LG x".

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ