Φεστιβάλ «Πέρα στην Πλατεία» για δεύτερη χρονιά

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 14.9.2016

Η «Ανοιχτή Ομάδα Καλλιτεχνών Πέρα Ορεινής» διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά φέτος το Φεστιβάλ «Πέρα στην Πλατεία».


Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου στον παραδοσιακό πυρήνα του χωριού Πέρα Ορεινής με τη συμμετοχή των μουσικών σχημάτων Monsieur Doumani, The Zilla Project, Windcraft Band, Parapera feat. Pan Meraklis και Drumble Beats.


Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 4:00 το απόγευμα στην μικρή σκηνή με πρόγραμμα για παιδιά και θα περιλαμβάνει συναυλία με παιδικά τραγούδια και εργαστήρια ακροβατικών κα κρουστών.


Η συναυλία στην μεγάλη σκηνή ξεκινά στις 6:30 μ.μ. και το πρόγραμμα έχει ως εξής:


18:30: Windcraft Band


19:30: Drumble Beats


20:30: Monsieur Doumani


21:30: The Zilla Project


22:30: Parapera feat. Pan.Meraklis


Στις μουσικές επιλογές ο Jimmy D.


Στη διάρκεια του φεστιβάλ θα λειτουργήσει Αγορά με χειροτεχνήματα, τοπικά προϊόντα και άλλα είδη. Θα προσφέρονται επίσης εξαιρετικά φαγητά (με επιλογές και για χορτοφάγους) και ποτά στο υπαίθριο μπαράκι.


Η είσοδος είναι ελεύθερη.


poster2016

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ