Η συναυλία των Stones στην Κούβα προβάλλεται στη Λευκωσία

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 15.9.2016

Την ταυτόχρονη παγκόσμια προβολή της συναυλίας που είχαν δώσει οι Rolling Stones στην Κούβα τον Μάρτιο 2015 εξασφάλισε το Σινεμά Πάνθεον στη Λευκωσία.


Η πρεμιέρα της ιστορικής συναυλίας με τίτλο Havana Moon [από ένα τραγούδι του Chuck Berry] στη μεγάλη οθόνη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.


Την συναυλία, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αβάνα με ελεύθερη είσοδο για τους χιλιάδες θεατές που την παρακολούθησαν, κινηματογράφησε ο βραβευμένος σκηνοθέτης Paul Dugdale.


Οι Βρετανοί ροκ σταρ προσέλκυσαν ένα εκατομμύριο ανθρώπους στην πολυαναμενόμενη συναυλία, η οποία πραγματοποιήθηκε τη βδομάδα που ο Μπαράκ Ομπάμα έγινε ο πρώτος εν ενεργεία πρόεδρος που επισκεπτόταν την Κούβα μετά από 88 χρόνια.



rollingstones_havana3_web
«Επιτέλους, οι καιροί αλλάζουν. Κούβα, είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ», ανέφερε ο Μικ Τζάγκερ καλωσορίζοντας το κοινό στη συναυλία.
rollingstones_havana2_web
O... compadre Κιθ Ρίτσαρντς, όπως σύστησε στο κοινό ο Τζάγκερ τον κορυφαίο κιθαρίστα των Stones.


Οι Rolling Stones έπαιξαν σε αυτή τη συναυλία όλες τις επιτυχίες τους: Jumpin' Jack Flash, It's Only Rock 'n' Roll, Paint it Black, Honky Tonk Women, Start Me Up, Brown Sugar, You can't always get what you want, Satisfaction και πολλές εκπλήξεις.


Κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο θα προβάλλουν για μια νύχτα τη συναυλία, στις 23 Σεπτεμβρίου. Στην Κύπρο, την ευκαιρία δίνει στο κοινό το Σινεμά Πάνθεον.


+ Την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Σινεμά Πάνθεον [λεωφ. Διαγόρου 29, Λευκωσία]. Εισιτήρια προς 8 ευρώ. Πληροφορίες τηλ. 22675787.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ