OPEN CALL : χορός ενάντια στη βία κατα των γυναικών

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 2.11.2017

Η ομάδα χορού True Enforcers of Advanced Movement διοργανώνει το Girls Team Up  με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα για την Εξάλειψη της βίας κατα των γυναικών που είναι στις 25 Νοεμβρίου.Καλεί όλες τις χορεύτριες,οποιουδήποτε επιπέδου, ηλικίας και είδους, να συμμετέχουν σε βίντεο κλίπ ενός περφόρμας /ανοιχτού κύκλου χορού (open dance cypher).


"Μαζί θα προσπαθήσουμε με τον τρόπο μας να δώσουμε επίγνωση για την βία κατά των γυναικών μέσα από τον χορό, καθώς και να ενθαρίνουμε την έκφραση μέσα από αυτήν την τέχνη.Καλούμε όλες τις γυναίκες στο νησί μας να έρθουν να υποστηρίξουν τον σκοπό, και να δώσουμε δύναμη στην φωνή μας."

Υ.Γ: Όλα τα αγόρια που θέλουν να στηρίξουν τον σκοπό είναι ευπρόσδεχτα.

Μέρα:  Κυριακή 5 Νοεμβρίου

Ωρα:    10:30 π.μ

Χόρος: Πάρκο Ακρόπολης – Λευκωσία

Πληροφορίες:

Τηλέφωνο:  99 939892



Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ