Παζάρι βιβλίων στο Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 1.11.2016

Το ετήσιο παζάρι βιβλίων του Ιδρύματος Αναστάσιος Γ. Λεβέντης πραγματοποιείται φέτος την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016.


Κάθε χρόνο, το παζαράκι που διοργανώνουν το Ίδρυμα Λεβέντη και οι Φίλοι του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας δίνει στο κοινό την ιδανική ευκαιρία στους λάτρεις των βιβλίων να αποκτήσουν τις εκδόσεις του Ιδρύματος Αναστάσιος Γ. Λεβέντης και του ίδιου του μουσείου, με έκπτωση από 40 μέχρι 60%.


Εκτός από το κοινό, μπορούν να εμπλουτιστούν με νέους τίτλους βιβλίων οι βιβλιοθήκες διαφόρων πανεπιστημίων και εκπαιδευτηρίων, αλλά και βιβλιοπωλεία.


Το παζάρι βιβλίων θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ιδρύματος Αναστάσιος. Γ. Λεβέντης, οδός Γλάδστωνος αρ. 40, Λευκωσία, από τις 9:00–13:00 και 14:00-17:30.


+ Πληροφορίες τηλ. 22661476 και info@leventismuseum.org.cy.


Τα έσοδα από τις πωλήσεις των εκδόσεων θα διατεθούν για εμπλουτισμό των συλλογών του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας, όπως και για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ