Φυτώριο | Ανοικτή πρόσκληση για επιμέλεια έκδοσης

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 4.11.2016

Το Σωματείο Εικαστικών Καλλιτεχνών Κύπρου (ΕΙ.ΚΑ.) ανακοινώνει ανοικτή πρόσκληση για την ανεύρεση επιμελητή/συγγραφέα/ερευνητή για το επόμενο βιβλίο της σειράς εκδόσεών του με τίτλο «Τιμής Ένεκεν» 2017.


Η έκδοση αυτή θα αποτελεί συνέχεια των δύο πρώτων εντύπων της σειράς, τα οποία επικεντρώθηκαν το πρώτο, στον Νίκο Κουρούσιη και το δεύτερο, στον Ανδρέα Χρυσοχό, σε επιμέλεια Σάββα Χριστοδουλίδη.


Η χρηματική συμβολή του σωματείου ΕΙ.ΚΑ. ανέρχεται στο ποσό των 1000 ευρώ.
Ο/η συγγραφέας/επιμελητής/ερευνητής που θα επιλεγεί θα πρέπει να εξασφαλίσει μέσω προσωπικής προσπάθειας χορηγίες για τη διεκπεραίωση της έκδοσης, εάν ο προϋπολογισμός που θα παρουσιάσει υπερβαίνει το παραπάνω ποσό. Το μέγεθος της έκδοσης ορίζεται στα 300 αντίτυπα (τα 100 εκ των οποίων θα παραμείνουν στο σωματείο).


Τελευταία ημερομηνία υποβολής δήλωσης ενδιαφέροντος: Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2017


Απαραίτητα στοιχεία υποβολής:
Α) Σύντομη περιγραφή συγγραφικού έργου, αριθμός σελίδων, περιεχόμενο, φόρμα
Β) Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
Γ) Συντελεστές, Χορηγοί
Δ) Προϋπολογισμός παραγωγής βιβλίου


+ Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22681088


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ