Διεθνές Φεστιβάλ «Videodance»

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 4.11.2016

Στο πλαίσιο του Διεθνούς φεστιβάλ «Videodance», την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 θα προβληθούν κινούμενες εικόνες από το Ισραήλ.




free_wheel

«Free Wheel» 


Ένα αφιέρωμα σε ένα μοναδικό αντικείμενο του κόσμου - το ποδήλατο. Ένα μεταφορικό μέσο που από την εφεύρεσή του συμβολίζει ίση ελευθερία κινήσεων για όλους. Η έκθεση «Free Wheel» πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο «Χολόν» στο Ισραήλ και παρουσίασε εκατό περίπου ποδήλατα τα οποία ήταν χωρισμένα σε τέσσερις τομείς: χρόνος, περιεχόμενο, τεχνολογία και σχέδιο.


Διάρκεια 7 λεπτά


i_kravgi_tou_koukou

«Η κραυγή του κούκου» (The Cuckoo's Cry)


Μια γυναίκα που εργάζεται σε ένα θαμπό μονότονo γραφείο στο Κιότο και συχνά ταπεινώνεται από το αφεντικό της, συνειδητοποιεί ότι μπορεί να αποδράσει μέσα από την ντουλάπα του γραφείου της σε έναν άλλο κόσμο. Εκεί, συναντά ένα μυστηριώδη άνδρα με τον οποίο μπορεί να «ηρεμήσει» και να εκπληρώσει τις επιθυμίες της. Τι θα συμβεί όμως όταν το αφεντικό της ανακαλύψει πως φεύγει ξανά και ξανά από το γραφείο; Επίσης, θα είναι ποτέ σε θέση να ζήσει πραγματικά τη ζωή της και όχι μόνο από τις φαντασιώσεις της;


Διάρκεια 27 λεπτά


+ Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, στο Πολιτιστικό Κέντρο Εγκώμιο (Egomio Cultural Centre) στη Λευκωσία, στις 20:00


Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 22781104 ή επισκεφθείτε τη σελίδα στο facebook.


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ