Αφήγηση ιστοριών από την Μαρίνα Κατσαρή

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 4.11.2016

 Η αφηγήτρια Μαρίνα Κατσαρή στο νέο της εγχείρημα, «Αυταπάτες», μόνη επί σκηνής, «εισβάλλει» στις ιστορίες μεγάλων συγγραφέων όπως ο Μπρεχτ, ο Όσκαρ Ουάιλντ και ο Χιόνης και κυλά το παραδοσιακό χειράμαξο της αφήγησης σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον όπου κυριαρχούν τα φυσικά ηχητικά εφέ και η σωματική έκφραση.


Η αφήγηση ιστοριών θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2016, στο Ίδρυμα Άρτος.


«Είμαι, είσαι, είναι, είμαστε, είστε, έχουν.»


Ψηλαφώντας κάτω από χαλιά, ψάχνοντας πίσω από ξεχασμένα έπιπλα, γράφοντας ονόματα στη σκόνη... Φιλίες-πηγάδια που καταπίνουν τα πάντα, οφέλη που αναζητούνται μέχρις εσχάτων, η κυριαρχία της ασημαντότητας στη ζωή μιας μικρής επαρχιακής κωμόπολης.


Η παράσταση απευθύνεται σε ενήλικες και εφήβους.


Αφήγηση: Μαρίνα Κατσαρή
Σκηνοθεσία: Θεόδουλος Πολυβίου
Ηχητική επιμέλεια: Σταύρος Κωστιδάκης
Ηχοληψία: Ευαγόρας Μπεκιάρης


+ 7 και 8 Νοεμβρίου 2016 στο Ίδρυμα Άρτος, στις 20:00.


Τιμή εισόδου: 8 ευρώ, 6 ευρώ (έφηβοι)


Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 99009310 ή επισκεφθείτε τη σελίδα στο facebook.


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ