8ο Φεστιβάλ «No_Body» 2016

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 8.11.2016

Η Στέγη Χορού Λευκωσίας και το Dance Gate Λευκωσίας διοργανώνουν το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου το 8ο Φεστιβάλ χορού, κίνησης και παραστατικών τεχνών «No_ Body» στη Στέγη Χορού Λευκωσίας.


Στο φετινό φεστιβάλ φιλοξενούνται οι καλλιτεχνικές ομάδες και καλλιτέχνες:


Ιωάννης Μανταφούνης, χορογράφος από την Ελβετία. Με τη στήριξη του κρατικού ταμείου Ελβετίας για προώθηση Ελβετών καλλιτεχνών στο εξωτερικό.


Αθανασία Κανελλοπούλου από την Ελλάδα (την έχουμε δει ως χορεύτρια στη Στέγη Χορού Λευκωσίας σε έργο της Αλεξάντρας Βάγιερσταλ)


Pascal Caron, φιλοξενούμενος καλλιτέχνης της Στέγης Χορού Λευκωσίας με νέα δουλειά (έργο του έχουμε ξαναδεί σε προηγούμενο φεστιβάλ της Στέγης Χορού)


Melissa Garcia, νέα χορογράφος / φιλοξενούμενη καλλιτέχνης της Στέγης Χορού Λευκωσίας


Sevim Akpinar, Τουρκοκύπρια χορογράφος και η ομάδα της. Η παρουσίαση αυτή συνεχίζει να ενδυναμώνει τις δυνατότητες για επικοινωνία, συνεργασία και ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών μεταξύ όλων των καλλιτεχνών του τόπου και προσφέρει τη βάση για συνύπαρξη σε ένα κοινό δημιουργικό καλλιτεχνικό μέλλον.


Milena Ugren, χορογράφος & Γιώργος Κούλα (μουσικός)


Φιλοξενούμενοι καλλιτέχνες της Στέγης Χορού Λευκωσίας:


- Έλλη Κωνσταντίνου, χορογράφος και η χορεύτρια Νάταλη Τσίγκη


- Γεωργία Ανδρέου, χορογράφος και η ομάδα της


Μαρία Καμπέρη, χορογράφος η οποία θα δώσει ένα σεμινάριο στο πλαίσιο της διοργάνωσης.


Το φεστιβάλ τελείται υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας. Στηρίζουν οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.




festival_no_body_1

Παραστάσεις:


Σάββατο 19 Noεμβρίου 2016 | 19:30


Ιωάννης Μανταφούνης
Αθανασία Κανελλοπούλου
Sevim Akpinar
Pascal Caron
Melissa Garcia


Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 | 19:30


Milena Ugren / Γιώργος Κούλας
Έλλη Κωνσταντίνου / Νάταλη Τσίγκη
Γεωργία Ανδρέου


Παράλληλες Εκδηλώσεις:


Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 | 11:00-12:30


Μαρία Καμπέρη / «Εν Φαντασία». Σεμινάριο για δασκάλους προσχολικής εκπαίδευσης.


+ Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 στη Στέγη Χορού Λευκωσίας (Παρθενώνος 25, Άγιος Αντρέας, Λευκωσία), στις 19:30.


Τιμή εισιτηρίων: 7 ευρώ, 5 ευρώ. Ελεύθερη είσοδος για τις παράλληλες εκδηλώσεις.


Προκράτηση θέσεων: 14-20 Νοεμβρίου 2016 | Ωράριο λειτουργίας Dancehouse Λευκωσίας: 8:00 - 20:00


Για περισσότερες πληροφορίες και προκράτηση θέσεων καλέστε στο 22780960 και 70005035 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και τη σελίδα στο facebook.


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ