Ο πολυχώρος Meres γίνεται εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 27.11.2017

Με νέα ταυτότητα θα υποδεχτεί το 2018 ο μέχρι σήμερα πολυχώρος Meres / Μέρες, επί της οδού Πενταδακτύλου στην εντός των τειχών Λευκωσία.


Ο χώρος βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας και μέχρι σήμερα
φιλοξενούσε έργα και δραστηριότητες που υποστήριζαν την ανθρώπινη έκφραση μέσω της τέχνης και της ψυχαγωγίας. Σε αυτό τον χώρο έχουν φιλοξενηθεί περφόρμανς, εκθέσεις και άλλες δράσεις.

Μετά από αυτά, ο χώρος Meres ανακοινώνει τη νέα του ταυτότητα ως εξιδεικευμένο βιβλιοπωλείο. Το βιβλιοπωλείο θα ανοίξει στα μέσα Δεκεμβρίου και θα αποτελεί το σπίτι μιας ξεχωριστής συλλογής βιβλίων με εξειδίκευση σε μια σειρά από κατηγορίες όπως αρχιτεκτονική, ντιζάιν, τέχνες, κοινωνία, lifestyle και παιδιά.

+ Εγκαίνια στις 16 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00. Meres: οδός Πενταδακτύλου 33, 1016 Λευκωσία. Πληροφορίες τηλ. 22347151 / www.meresmultispace.com / facebook / instagram 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ