Έκθεση φωτογραφίας του Χάρη Παύλου στο 6X6

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 8.12.2016

Cyprus, A Long Exposure είναι ο τίτλος της έκθεσης φωτογραφίας του Χάρη Παύλου η οποία εγκαινιάζεται την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Φωτογραφίας 6Χ6 στη Λεμεσό.


Πρόκειται για την πρώτη του ατομική έκθεση, την οποία θα εγκαινιάσει η φωτογράφος - δημοσιογράφος Αντιγόνη Σολομωνίδου Δρουσιώτου.


Η έκθεση φωτογραφίας Cyprus, a Long Exposure έχει ως στόχο να αποτυπώσει και να παρουσιάσει γνωστά και άγνωστα τοπία της Κύπρου μέσα από μια διαφορετική ματιά. Μετά από ένα φωτογραφικό ταξίδι δύο χρόνων και εστιάζοντας στην ανάδειξη και προβολή των όμορφων τόπων του νησιού μας, η έκθεση περιλαμβάνει μια προσεκτική επιλογή ασπρόμαυρων φωτογραφιών που απορρέουν από αυτή την προσπάθεια.


cyprus_alongexposure_charispavlou1web
cyprus_alongexposure_charispavlou1web2
cyprus_alongexposure_charispavlou1web3
cyprus_alongexposure_charispavlou1web4

+ Εγκαίνια την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:30 στο Κέντρο Φωτογραφίας 6Χ6 (οδός Ηπείρου 19, Λεμεσός). Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου. 
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα - Σάββατο 10:00 - 13:00 & 15:00 - 19:00, Κυριακή 16:00 – 19:00

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ