Οι επιχορηγήσεις στον πολιτιστικό τομέα για το 2016

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 22.12.2016

Τις επιχορηγήσεις που δόθηκαν σε φορείς, ομάδες και πρόσωπα για την παραγωγή πολιτιστικών δράσεων ανακοίνωσαν διαδικτυακά οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.


Οι επιχορηγήσεις αφορούν το Πρόγραμμα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στους τομείς «Λογοτεχνία», «Εικαστικά», «Μουσική», «Χορός», «Θέατρο», «Λαϊκός Πολιτισμός», «Κινηματογράφος», καθώς επίσης και τα Προγράμματα «Σχέδιο Ενίσχυσης Πολιτιστικών Φορέων για κάλυψη αναγκών προβολής, επικοινωνίας και Διεθνούς Δικτύωσης», «Σχέδιο για τη Διατήρηση και Ενίσχυση της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς», «Σχέδιο Επιχορήγησης Μεταφράσεων Έργων Κυπρίων Λογοτεχνών από την Ελληνική σε Ξένες Γλώσσες», «Σχέδιο Ενίσχυσης Περιοδικών Εκδόσεων Πολιτιστικού Περιεχομένου» και «Πρόγραμμα Επιχορήγησης για τη Μετάφραση και Έκδοση Έργων της Τουρκοκυπριακής Γραμματείας στην Ελληνική Γλώσσα και ‘Εργων της Ελληνικής Γραμματείας της Κύπρου στην Τουρκική Γλώσσα».


Ακολουθήστε τα λινκ σε έκαστο τομέα:


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ