"Ένα απόγευμα με Mozart κι όχι μόνο.." από τη ΣΟΚ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ Δημοσιεύθηκε 9.1.2018

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου μας καλεί να περάσουμε "Ένα απόγευμα με Mozart κι όχι μόνο..", μέσω των Συναυλιών Μουσικής Δωματίου που διοργανώνει. Οι διακεκριμένοι μουσικοί Wolfgang Schroeder (βιολί), Κύπρος Χριστοδουλίδης (βιολί) και Jens Georg Bachmann (πιάνο) συναντιούνται επί σκηνής με έργα Μότσαρτ και όχι μόνο!


1a Wolfgang


 Πρόγραμμα με έργα του W. A. Mozart:
Σονάτα για βιολί σε Μι ελάσονα, K. 304

Σονάτα για βιολί σε Λα μείζονα, K. 305

1b Kypros


Είναι μια ευρέως-διαδεδομένη πεποίθηση ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει κάποιος τη μέρα του από το να ακούσει μουσική του W. A. Mozart. Γιατί να το περιορίσουμε όμως αυτό στο ξεκίνημα της μέρας; Γιατί να μην κλείσουμε τη μέρα (ή τις ώρες του φυσικού φωτός τουλάχιστον) με τη μουσική του Αυστριακού αυτού συνθέτη;

Κι αυτό ακριβώς είναι που προτείνουν γι’ αυτή τη συναυλία ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Σ.Ο.Κ. Jens Georg Bachman, ο εξάρχων της ορχήστρας Wolfgang Schroeder και ο κορυφαίος των Β’ βιολιών Κύπρος Χριστοδουλίδης: τις δύο σονάτες για βιολί και πιάνο, Κ. 304 και Κ. 305. Μια διπλή ομοβροντία Mozart, σε όλο το μεγαλείο της μουσικής δωματίου του! Μετά από τις δύο σονάτες, επιφυλάττουμε στο κοινό μας μια έκπληξη!

1c Jens Georg Bachmann


 Δύο συναυλίες θα δοθούν σε Λευκωσία και Πάφο ως εξής:

Λευκωσία: Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, Θέατρο Παλλάς, Πύλη Πάφου, 17:00

Πάφος: Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, Πολιτιστικός Χώρος «Τεχνόπολις 20», 17:00



Για περισσότερες πληροφορίες για Λευκωσία πατήστε εδώ:[add_single_eventon ev_uxval="1" id="62171" ]

Για περισσότερες πληροφορίες για Πάφο πατήστε εδώ: [add_single_eventon ev_uxval="1" id="62173" ]

Όλες οι εκδηλώσεις στην ΑΤΖΕΝΤΑ μας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ