Καταχειροκροτήθηκε "Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια"

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 22.1.2018

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα της νέας θεατρικής παραγωγής του ΘΟΚ "H Στέλλα με τα κόκκινα γάντια" του Ιάκωβου Καμπανέλλη, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου  στην Κεντρική Σκηνή - Αίθουσα Εύης Γαβριηλίδης.


 Ο πολυμελής θίασος των εξαίρετων ηθοποιών, η άρτια σκηνοθεσία, η ζωντανή μουσική και τα τραγούδια καθώς και η υψηλού επιπέδου αισθητική της παράστασης εντυπωσίασαν το κοινό, που γέμισε το θέατρο και χειροκρότησε θερμά τους συντελεστές της.

PREMIERE THOC 2


Την πρεμιέρα στην κατάμεστη αίθουσα της Κεντρικής Σκηνής, παρακολούθησαν μαζί με το κοινό η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Λήδα Κουρσουμπά, ο Πρέσβης της Ελλάδας  Ηλίας Φωτόπουλος, ο Πρέσβης της Γαλλίας René Troccaz, οι βουλευτές Άριστος Δαμιανού και Μιχάλης Γιωργάλλας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Αίγλη Παντελάκη, ο Πρόεδρος Γιάννης Τουμάζης και μέλη του ΔΣ του ΘΟΚ, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία - Δραματουργική επεξεργασία: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης

Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης

Στίχοι τραγουδιών: Σταμάτης Κραουνάκης - Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης

Σκηνικά: Έλενα Κοτασβήλι - Αλέξης Βαγιανός

Κοστούμια: Κωνσταντίνα Ανδρέου

Χορογραφία - Κίνηση: Έλενα Χριστοδουλίδου

Ενορχήστρωση - Μουσική διδασκαλία: Πέτρος Γιωρκάτζης

Σχεδιασμός φωτισμών: Γεώργιος Κουκουμάς

Βοηθός Σκηνοθέτης: Ευριπίδης Δίκαιος



Παίζουν:

Κίκα Γεωργίου

Πέτρος Γιωρκάτζης

Γιώργος Ευαγόρου

Έρικα Μπεγέτη-Λύρα

Ηρόδοτος Μιλτιάδους

Γιάννης Μίνως

Παναγιώτης Μπουγιούρης

Ιωάννα Σιαφκάλη

Ελένη Σιδερά

Παραστάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, ενώ περιοδείες θα υπάρξουν και στις άλλες πόλεις.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="61875" ]

Όλες οι εκδηλώσεις στην ΑΤΖΕΝΤΑ μας. 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ