Εργαστήρι χορού για ηθοποιούς με τον Φώτη Νικολάου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 29.1.2019

Ο ΘΟΚ διοργανώνει ένα εργαστήρι χορού για ηθοποιούς και σπουδαστές δραματικών σχολών με το Φώτη Νικολάου την Kυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, στο Θέατρο ΘΟΚ.


Πώς το σώμα αντιστέκεται στη βαρύτητα, πώς αφήνεται στη βαρύτητα.
Πώς το σώμα συνομιλεί, έρχεται σε επαφή με το πάτωμα χωρίς να συγκρούεται αλλά αναπτύσσουν μία φιλική, σχεδόν τρυφερή σχέση!
Πώς τα σώματα μας συνομιλούν με τα άλλα σώματα, πώς αφήνονται, πώς ακολουθούν ή πώς επιβάλλονται. Ένας σωματικός διάλογος.

Ο Φώτης Νικολάου είναι ένας από τους σημαντικότερους χορογράφους σύγχρονου χορού στην Κύπρο. Με τον Θανάση Γεωργίου είναι οι επιμελητές των δράσεων Β Τριμήνου ΘΟΚ «Δύο…Πέντε…Ένα…» που θα παρουσιάζονται από τις 7 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Αποθήκες.

+ Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών. Για δηλώσεις και πληροφορίες στο Τμήμα Θεατρικής Ανάπτυξης ΘΟΚ [Τηλ. 22864320/1 8:00-14:30 Δευτέρα με Παρασκευή]

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ