Ο Όμιλος Φίλων Κινηματογράφου προβάλει τις βραβευμένες ταινίες του ISFFC

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 23.4.2019

Ο Όμιλος Φίλων Κινηματογράφου ξεκινά των νέο κύκλο προβολών του με τις ταινίες που βραβεύτηκαν στο Εθνικό Διαγωνιστικό τμήμα του Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μήκους Κύπρου (ISFFC) την Δευτέρα 6 Μαίου στις 9μμ.


Συγκεκριμένα θα προβληθούν οι ταινίες  «Άρια» της Μυρσίνης Αριστίδου (Α’ Βραβείο Καλύτερης Κυπριακής Ταινίας), «Πέρα απο τ'αστέρια» της Στελάνας Κληρή (Β’ Βραβείο Καλύτερης Κυπριακής Ταινίας), «The Sound» του Άντονυ Πέτρου ( Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας Ντίνου Κατσουρίδη) , «Quidnunc» του Χάρη Αγιώτη (Βραβείο Καλύτερης Φωτογραφίας), «Η Τομή» της Βαγγελιώς Σουμέλη (Βραβείο Καλύτερης Ερμηνείας) και «The Way Things Go» της Σοφίας Αναστασίου.













  • Όλο το πρόγραμμα των προβολών για το μήνα Μάιο εδώ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ