Βιβλιοθήκη Λεμεσού: ξεκινά η μετακόμιση

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 11.4.2018

Γράφει ο Χριστόφορος Νέστορος


Τον Μάιο 2018 ξεκινά η επιχείρηση επιστροφής των χιλιάδων τόμων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λεμεσού στο μέγαρο Πηλαβάκη, ενόψει της επαναλειτουργίας της.

Τα εγκαίνια της ανανεωμένης Δημοτικής και Πανεπιστημιακής -πλέον- Βιβλιοθήκης, όπως αποκάλυψε ο πρύτανης του ΤΕΠΑΚ Ανδρέας Αναγιωτός, θα τελεστούν τον Ιούνιο, ενώ λίγο νωρίτερα, η δανειστική βιβλιοθήκη θα δοθεί για χρήση στο κοινό.

VIVLIOTHIKI_LEMESOU2S
Φωτογραφία: ©Παύλος Βρυωνίδης

Εντός Απριλίου 2018 θα μπουν στο μέγαρο οι τελευταίες πινελιές με την τοποθέτηση των κυλιομένων ραφιών για φύλαξη βιβλίων στο υπόγειο της νέας προσθήκης, ενώ ήδη έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των βιβλιοθηκών και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ