Ανακοινώθηκε το φετινό Βραβείο Ανθίας - Πιερίδης

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 11.6.2019

Σε δύο γυναίκες και έναν -γυναικοκρατούμενο- πολιτιστικό οργανισμό θα μοιραστεί το φετινό Βραβείο Πολιτιστικής Προσφοράς «Τεύκρος Ανθίας - Θοδόσης Πιερίδης» που απονέμει ετήσια η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ.


Το φετινό βραβείο θα δοθεί στην Ελλη Κυριακίδου, στην ερμηνεύτρια κυπριακών παραδοσιακών τραγουδιών Καλλιόπη Σπύρου και στο Θέατρο Ριάλτο που φέτος κλείνει τα 20χρονα του.

ELLI KYRIAKIDOU
Η 88χρονη σήμερα ηθοποιός Ελλη Κυριακίδου.


kalliopi
Η Καλλιόπη Σπύρου.


Τα βραβεία θα απονεμηθούν σε ειδική τελετή την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 στις 20:00 στο Θέατρο Παλλάς, στη Λευκωσία.

Κύριος ομιλητής στην τελετή θα είναι ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο οποίος θα απονείμει και τα βραβεία.

Την Επιτροπή του Βραβείου αποτέλεσαν οι Δώρα Σωτηρίου, πρόεδρος, και Αριάννα Οικονόμου, Μίκης Κωστέας, Όλγα Πιερίδου και Αντώνης Γεωργίου, μέλη.

+ Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 στις 20:00 στο Θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ