Η Dani Strips και ο Τάσος –Tasmar- Μαραγκός στο 1ο EYEKON COMIC CON

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 4.5.2018

Στις 26 & 27 Μαΐου στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο EYEKON COMIC CON την τιμητική τους έχουν τα comics! Δείτε από κοντά την Dani και τον Tasmar!


Η Dani γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992 και σπούδασε γλυπτική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Φτιάχνει comics αρκετό καιρό και έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις, διαγωνισμούς και convention ανά καιρούς. Έχει δουλέψει για την 2000AD (Fiends of the Eastern Front, Judge Anderson, Misty), την IDW (Villain’s Vignette «Dirk Gently’s Holistic Detective Agency: The Salmon of Doubt») και την VAULT Comics. Είναι η δημιουργός και σχεδιάστρια του «Tales from the Strips», μια αυτοχρηματοδοτούμενη σειρά που κέρδισε το Βραβείο Κοινού στα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς το 2015. Αγαπάει τις γάτες της και της αρέσει να ταξιδεύει.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης «Rubus» Ρουμπούλιας και Γιώργος Καμπάδαης στο Eyekon Comic con

DaNi




Μερικά από τα έργα της:

[gallery type="rectangular" ids="68701,68702"]



Ο Tasmar, κατά κόσμον Τάσος Μαραγκός, γεννήθηκε στη Σύρο το 1977. Δημιουργεί κόμικς και εικόνες σχεδόν εδώ και 20 χρόνια. Δουλειές του έχουν τυπωθεί και παρουσιαστεί σε διάφορα έντυπα και websites της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το 2012 τα κόμικς του παρουσιάστηκαν στο Διεθνές Φεστιβάλ Λογοτεχνίας του Βερολίνου, στα πλαίσια της μέρας Graphic Novel Day.

Θα βρείτε βιβλία και κόμικς του με τους ακόλουθους τίτλους:

Krak komiks, Hard Rock, Όλα είναι Κόμικξς, Αδέσποτα Σκίτσα, Super Condom, Holy Shit Comix!, Tasmar’s sketchbook#1 – Inktober 2017, Big Bang!



Μερικά από τα έργα του:

[gallery type="rectangular" ids="68703,68704,68705"]



Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ