Ανοιχτή πρόσκληση για το InterSpace της Στέγης Χορού Λευκωσίας

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 21.6.2019

Μια μοναδική ευκαιρία για οποιαδήποτε καλλιτεχνική πρόταση από τον χώρο του χορού, του θεάτρου, της μουσικής, των εικαστικών τεχνών και άλλων καλλιτεχνικών πεδίων, παρέχει η Στέγη Χορού Λευκωσίας, μέσα από το InterSpace.


Πρόκειται για ένα ανοικτό καλλιτεχνικό πεδίο στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι χορογράφοι ή/και καλλιτέχνες του περφόρμανς και γενικά καλλιτέχνες δημιουργικού έργου μπορούν να προτείνουν σε μια σύντομη γραπτή αίτηση διάφορα θέματα ή έργα ή πειραματικές απόπειρες ή έργα σε εξέλιξη για συζήτηση ή παρουσίαση ή παράσταση ή προβολή προς το κοινό.



Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων η 14η Ιουλίου 2019

«Θα μας ενδιέφερε ιδιαίτερα η γνωριμία με καλλιτέχνες των οποίων η έρευνα και εργασία πηγάζει από τη σχέση σώμα-κίνηση και περιέχει εν δυνάμει performative στοιχεία», αναφέρουν οι διοργανωτές του προγράμματος. «Η πρόταση μπορεί να αφορά μια μεγάλη ποικιλία είδους παρουσίασης από μέχρι στιγμής πρότζεκτ/ παραστάσεις/ εργαστήρια, είτε ακόμη και μελλοντικά σχέδια ανάμειξης της δουλειάς τους με την περφόρμανς», εξηγούν.


Η Στέγη Χορού Λευκωσίας, που στεγάζεται στο πρώην Θέατρο Αγοράς Αγίου Ανδρέα, θα στηρίξει τεχνικά/οργανωτικά, στα πλαίσια των τεχνικών δυνατοτήτων που έχει στη διάθεσή της, τα θέματα του InterSpace έχοντας υπόψη το περιεχόμενο της γραπτής αίτησης του κάθε καλλιτέχνη και θα προβάλει την παρουσίαση του καλλιτέχνη.


Για την περίοδο Σεπτέμβρη - Δεκέμβρη 2019, ανακοινώνεται ανοικτή πρόσκληση υποβολής αιτήσεων, όπου οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν την αίτησή τους με το θέμα που τους ενδιαφέρει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Στέγης, στο email dancehouselefkosia@gmail.comμέχρι την Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019.


+ Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 22780960/ 70005035. 


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Τελική πρόβα στο πλαίσιο του No_Body Festival 2014, ενός θεσμού που διοργανώνει η Στέγη Χορού Λευκωσίας. Φωτογραφία ©Χρίστος Αβρααμίδης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ