Αναβάλλονται εκδηλώσεις λόγω δημόσιου πένθους

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 22.6.2019
Cyprus' President Demetris Christofias waves as he arrives at a European Union leaders summit in Brussels December 14, 2012. EU leaders gave their stamp of approval to a deal on bank supervision intended to help in ending three years of crisis, but they differed widely over the next steps for the euro currency union. REUTERS/Francois Lenoir (BELGIUM - Tags: POLITICS BUSINESS)

Την αναβολή ή ακύρωση εκδηλώσεων λόγω δημόσιου πένθους μετά τον θάνατο του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, ανακοίνωσαν οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες και πολιτιστικοί φορείς.


  • Σε ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού αναφέρεται ότι ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του μέχρι και τη μέρα της κηδείας του τέως Προέδρου, την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019.

  • Ο ΘΟΚ σε δική του ανακοίνωση αναφέρει ότι οι προγραμματισμένες παραστάσεις της καλοκαιρινής παραγωγής «Ο Βαφτιστικός» για το Σάββατο 22 Ιουνίου και την Τρίτη 25 Ιουνίου αναβάλλονται. Μία παράσταση έχει ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου. Οι θεατές που έχουν προαγοράσει εισιτήρια για τις παραστάσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με το ταμείο του ΘΟΚ στο τηλ. 77772717.

  • Το Θέατρο Ριάλτο αναβάλλει την παράσταση Silent Lines που θα ανέβαινε το Σάββατο 22 Ιουνίου στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού Κύπρου. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 20:30. Όσοι θεατές έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την παράσταση και δεν επιθυμούν να την παρακολουθήσουν στις 27 Ιουνίου, θα μπορούν να αποζημιωθούν.

  • Για την Τρίτη 2 Ιουλίου αναβάλλεται η εκδήλωση του Βιβλιοτρόπιου «Η λογοτεχνία στην πόλη». Η εκδήλωση θα λάμβανε χώρα την Τρίτη 25 Ιουνίου ωστόσο λόγω της δημόσιας αργίας μεταφέρεται για τις 2 Ιουλίου, στον ίδιο χώρο και ώρα: στη Βιβλιοθήκη «Βασίλης Μιχαηλίδης» του ΤΕΠΑΚ στις 19:30.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ