Ανακοινώθηκαν τα βραβεία δικοινοτικού διαγωνισμού διηγήματος

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 8.5.2018

Tα αποτελέσματα του δικοινοτικού διαγωνισμού διηγήματος (2017-2018), χορηγός του οποίου είναι οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, ανακοίνωσαν σήμερα η Ένωση Λογοτεχνών Κύπρου και η Ένωση Τουρκοκυπρίων Καλλιτεχνών και Συγγραφέων.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, βραβείο (εξίσου) παίρνουν η Μαρία Τσαγγάρη και ο Κωνσταντίνος Μακρής και εύφημη μνεία η Βασιλική Νικολάου. Επίσης, βραβείο (εξίσου) στην Salamis Ayşegül Şentuğ και στον Tutku Tuğyan.

Τα βραβευμένα έργα θα μεταφραστούν στην ελληνική και τουρκική γλώσσα, αντίστοιχα, και θα εκδοθούν σ’ ένα κοινό τόμο, ο οποίος θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση στη Λευκωσία, περί το τέλος του 2018.

(ΚΥΠΕ/ΡΠΑ/ΜΜ)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ