Ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού στο European Youth Event – Strasbourg EYE 2018

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 31.5.2018

Ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού έχει επιλεγεί να συμμετάσχει με την νεανική του ομάδα στις εκδηλώσεις του European Youth Event – Strasbourg EYE 2018 που διοργανώνεται από το Ευρωκοινοβούλιο στις 1-2 Ιουνίου 2018. Από το 2014 το  European Youth Event διοργανώνεται ανά διετία και σκοπό έχει την ενεργή συμμετοχή των νέων Ευρωπαίων πολιτών στα κοινά αλλά και την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ τους. Στόχος του European Youth Event είναι να ακουστεί η φωνή και οι ανησυχίες των νέων Ευρωπαίων πολιτών για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και οι σκέψεις τους για τα ευρύτερα σύγχρονα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν.


Η ομάδα του Λαογραφικού Ομίλου Λεμεσού που θα αποτελείται από νεαρούς χορευτές, μουσικούς και τραγουδιστές συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του Ομίλου κ. Κωνσταντίνο Πρωτοπαπά, θα συμμετέχει στην δραστηριότητα Dance together: History, tradition and the future που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018 στο Ευρωκοινοβούλιο. Πάντα με σεβασμό στην μουσικοχορευτική παράδοση, ήθη και έθιμα του τόπου μας από το έτος ιδρύσεως του άλλωστε το 1977, Ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού θα κάνει άλλη μια αξιέπαινη προσπάθεια προβάλλοντας τους παραδοσιακούς χορούς και τα τραγούδια της Κύπρου μας πέρα των τοπικών μας συνόρων. Η ομάδα του Λαογραφικού Ομίλου Λεμεσού έχει επίσης επιλεγεί να παρουσιάσει ένα σύντομο πρόγραμμα στην Τελετή Λήξης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και γι’ αυτό δεν μπορούμε παρά να είμαστε υπερήφανοι αφού οι χοροί και η μουσική της Κύπρου μας θα φθάσουν στα αυτιά χιλιάδων νέων πολιτών της Ευρώπης σε αυτή τη γιορτή της νεολαίας που πραγματοποιείται στην καρδιά της Ευρώπης, την έδρα του Ευρωκοινοβουλίου, στο Στρασβούργο.

Για οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πρόεδρο του Ομίλου μας, κ. Κωνσταντίνο Πρωτοπαπά στο τηλέφωνο 99545629.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ