Διάλεξη και εργαστήριο από τον Lahav Halevy

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 5.6.2018

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διοργανώνει διάλεξη και εργαστήρι με τον Lahav Halevy, έναν από σημαντικότερους designers στο χώρο του σχεδιασμού της πολιτικής αφίσας. Ο Lahav Halevy διδάσκει design και πολιτική στο τμήμα Οπτικής Επικοινωνίας της φημισμένης Ακαδημίας Τεχνών και Σχεδιασμού Bezalel, στην Ιερουσαλήμ.


  • Η διάλεξη με τίτλο: «One espresso, one occupation», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 18:30, στο αμφιθέατρο UNESCO, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.


Η ανοιχτή ομιλία / οπτική παρουσίαση θα διεξαχθεί στα αγγλικά, και έχει ω θέμα το πολιτικό design, τη ζωή και το έργο του.

oneess




  • Το Εργαστήριο γρήγορης δημιουργίας αφίσας σε μία ημέρα με τίτλο «Dishwashers & Machine Guns», θα διεξαχθεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου μεταξύ των ωρών 10:00-17:00, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. 


Η ζωή μπορεί να είναι πολύ απλή - μπορεί κανείς να είναι είτε ζωντανός είτε νεκρός. Αλλά η ζωή μπορεί επίσης να είναι πολύ περίπλοκη - πρέπει κανείς να αποφασίσει εάν θα κάνει διακοπές στο Λονδίνο ή στη Μαδρίτη.

Η έννοια της έκφρασης των μέγιστων αξιών με τα ελάχιστα μέσα είναι η ουσία της δημιουργίας αφισών. Είτε πρόκειται για έκκληση για δράση, για έκφραση βαθιάς θλίψης ή για μεγάλη χαρά, είτε για την παρακίνηση κάποιου να επιθυμήσει οτιδήποτε - μια καλή αφίσα θα πρέπει να έχει μεγάλη επίδραση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

dishwashers


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ