Απεβίωσε η Κύπρια ηθοποιός Μάρω Καυκαρίδου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 7.8.2019

«Έφυγε» σε ηλικία 73 ετών, την Τρίτη 6 Αυγούστου, η Κύπρια ηθοποιός Μάρω Καυκαρίδου, μετά από μάχη με τον καρκίνο.


Η ηθοποιός γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου του 1946 στη Λευκωσία. Σπούδασε υποκριτική στη Σχολή Στανισλάβσκι του Βλαδίμηρου Καυκαρίδη. Συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές ιδιωτικών καναλιών αλλά και του κρατικού μεταξύ των οποίων: «Άγια στολίστε τη γιαγιά» (2012), «Κρυφός Καιάδας»(2015), «Οικογένεια Σολωμού» (1979), «Πανσέληνος» (2009), «Το σίριαλ» (1997).

Το Σατιρικό Θέατρο αποχαιρέτησε την ηθοποιό γράφοντας σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Συνοδοιπόρος του συζύγου της Βλαδίμηρου Καυκαρίδη στη ζωή και στο σανίδι, δούλεψαν σκληρά για το κυπριακό θέατρο, αρχίζοντας από το Νέο Θέατρο (1967) μέχρι την ίδρυση του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου όπου εντάχθηκαν στις δυνάμεις του. Μαζί με τον Βλαδίμηρο Καυκαρίδη ίδρυσαν ξανά το Νέο Θέατρο το 1983 και μετά τον θάνατο του συζύγου της συνέχισε το έργο του αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες και οικονομικές δυσχέρειες».

Η κηδεία της ηθοποιού θα τελεστεί αύριο Πέμπτη, στις 16:30, από τον ιερό ναό Τιμίου Σταυρού στον Στρόβολο. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).







Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ