Η κυπριακή ταινία «Εξομολόγηση» στο Φεστιβάλ της Δράμας

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 19.9.2019

Στο ελληνικό διαγωνιστικό τμήμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας θα προβληθεί η ταινία του Ανδρέα Σιεηττάνη «Εξομολόγηση / Confession».


Η ταινία τοποθετείται στο 1957, κατά τη διάρκεια του απελευθερωτικού αγώνα στην Κύπρο. Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ένας Κύπριος αγωνιστής που βρίσκει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι. Όταν οι Άγγλοι μαθαίνουν πού κρύβεται, θα προσποιηθεί τον ιερέα για να γλιτώσει.



Το σενάριο και η σκηνοθεσία του έργου ανήκουν στον Ανδρέα Σιεηττάνη.

Στην ταινία συμμετέχουν οι Κρίστιαν Βλαντέσκου, Ανδρέας Αραούζος, Παναγιώτης Κυριάκου, Νίκος Τσουρής και Joe Cooper.

Η ταινία είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή, γυρισμένη μέσα σε ένα σαββατοκύριακο στην Κύπρο. Η πρεμιέρα της δόθηκε στο Batroun Mediterranean Film Festival, στον Λίβανο στις 7 Σεπτεμβρίου.

Η προβολή στο φετινό 42ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου 2019.

Στην Κύπρο θα δούμε την ταινία στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου τον Οκτώβριο 2019.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ