Τελετή απονομής βραβείων Θεάτρου ΘΟΚ για το 2018

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 3.10.2019

Στην ηθοποιό Αννίτα Σαντοριναίου θα απονεμηθεί το μεγάλο βραβείο του Θεατρικού Οργανισμού Θεάτρου, ΘΟΚ, κατά την τελετή απονομής των Βραβείων Θεάτρου ΘΟΚ για το έτος 2018, που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Σκηνή του ΘΟΚ Αίθουσα Εύης Γαβριηλίδης, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι βραβευθέντες είναι:

Μεγάλο Βραβείο ΘΟΚ
Το βραβείο απονέμεται στην ηθοποιό Αννίτα Σαντοριναίου

Βραβείο Δημιουργού της χρονιάς
Το βραβείο απονέμεται στον χορογράφο-κινησιολόγο Παναγιώτη Τοφή

Βραβείο Νέου Δημιουργού της χρονιάς
Το βραβείο απονέμεται στην ηθοποιό Αντωνία Χαραλάμπους

Σύλληψη Τελετής/Σκηνοθεσία: Αχιλλέας Γραμματικόπουλος
Μοντάζ/Επεξεργασία Εικόνας/Γραφικά: Media Studios
Φωτισμοί: Σταύρος Τάρταρης

Την τελετή παρουσιάζει ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος και θα συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Κώστας Καζάκας, Πέτρος Γιωρκάτζης, Στέλιος Καλλιστράτης, Φανή Σωκράτους, Γιώργος Ευαγόρου και Παντελίτσα Λοΐζου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ