Προκήρυξη θέσης επιμελητή Μουσείου Χαρακτικής Χαμπή

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 19.9.2018

H Εταιρία Σχολή- Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή προκηρύσσει θέση επιμελητή του Μουσείου στα Πλατανίστεια Λεμεσού, για μερική απασχόληση. 


Τα απαιτούμενα προσόντα για τη θέση του Επιμελητή του  Μουσείου Χαρακτικής Χαμπή είναι τα ακόλουθα:

  • Πτυχίο Μουσειολoγίας ή συναφών επιστημονικών πεδίων.

  • Άριστη γνώση στη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.

  • Άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας.

  • Ακεραιότητα χαρακτήρα, οργανωτική και διοικητική ικανότητα, πρωτοβουλία, υπευθυνότητα, ευθυκρισία και πολύ καλή επικοινωνιακή ικανότητα.

  • Διαχείριση προγραμμάτων επιχορήγησης θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν

  • Θα εξεταστούν και αιτήσεις από φοιτητές συναφών κλάδων.


Τα καθήκοντα του/της υποψηφίου εκτός από εκείνα της επιμέλειας των έργων τέχνης του μουσείου (κατάλογοι, ξεναγήσεις, δελτία τύπου κλπ) περιλαμβάνουν επίσης τα γραμματειακά καθήκοντα για το Μουσείον Χαρακτκής Χαμπή (αλληλογραφία, ενημέρωση δελτίων μελών, ταμειακές καταστάσεις, διαχείριση πωλητηρίου, αρχειοθέτηση και οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα που έχουν σχέση με τις εργασίες του Μουσείου).

Ωράριο εργασίας: 10.00-13.00, 16.00-18.00

Οι ενδιαφερόμενοι  πρέπει να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα και να συνοδεύεται με τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Οι αιτήσεις θα πρέπει να κατατεθούν ταχυδρομικώς (με συστημένη επιστολή) ή σε ηλεκτρονική μορφή ή ιδιοχείρως έως και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στη διεύθυνση: Τ.Θ.70747, 3802 Λεμεσός.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info[a]hambisprintmakingcentre.org.cy

Για πληροφορίες επικοινωνήστε από Τετάρτη έως Κυριακή  (09:00 – 14:00) και Σάββατο (09:00-13:00) στο τηλ. 25222772

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ