Εγγραφές στα Επιμορφωτικά Κέντρα του ΥΠΠ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 24.9.2018

Άρχισαν και συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία  οι εγγραφές στα Επιμορφωτικά Κέντρα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και θα διαρκέσουν  μέχρι και τις  5 Οκτωβρίου 2018 ενώ τα μαθήματα αναμένεται να αρχίσουν  το τελευταίο δεκαήμερο Οκτωβρίου.


Ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας αναφέρει ότι δεν θα δοθεί παράταση για εγγραφή ενώ οι δηλώσεις εγγραφής στα διάφορα προσφερόμενα θέματα θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα :  www.moec.gov.cy/epimorfotika.

Στην ιστοσελίδα είναι καταχωρημένες και όλες οι σχετικές πληροφορίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «τα δίδακτρα, μετά από έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου, από τη  σχολική χρονιά 2017-2018, καθορίζονται  στα €55 τόσο για την πόλη όσο και για την ύπαιθρο, για όλα τα θέματα».

Όσοι θα παρακολουθήσουν μαθήματα τόσο στην πόλη όσο και στην ύπαιθρο και γεννήθηκαν πριν την 31η Οκτωβρίου 1953 θα πληρώνουν τα μισά δίδακτρα (€27.50) ενώ σε κοινότητες με πληθυσμό κάτω των 500 κατοίκων τα δίδακτρα καθορίζονται στα €27.50 ευρώ και για τα άτομα που γεννήθηκαν πριν την 31η Οκτωβρίου 1953 στα €13.75».

Τα μαθήματα προσφέρονται σε 25 συναντήσεις τον χρόνο, μια συνάντηση  τη βδομάδα, διάρκειας 90 λεπτών. Κάθε άτομο μπορεί να παρακολουθήσει όσα θέματα επιθυμεί συμπληρώνοντας ξεχωριστή δήλωση για κάθε θέμα.

Επιμορφωτικά Κέντρα λειτουργούν, τόσο στις πόλεις όσο και στην ύπαιθρο, κατά τις πρωινές, απογευματινές και βραδινές ώρες, σε  κτήρια των σχολείων ή σε εξαιρετικές περιπτώσεις σε άλλους κατάλληλους χώρους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ