Θέσεις εργοδότησης στο Ανοικτό Σχολείο Δήμου Στροβόλου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 26.9.2018

Το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Στροβόλου δέχεται αιτήσεις για διδασκαλία YOGA για ενήλικες και Αγγλικά για παιδιά για τη σχολική χρονιά 2018-2019


Η εργοδότηση αφορά μερική απασχόληση σε προσωρινή βάση η οποία σε καμία περίπτωση θα συνεπάγεται μονιμότητα και γίνεται σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του προγράμματος.

Για έντυπα αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημοτών στο ισόγειο του Δημαρχείου Στροβόλου, Λεωφ. Στροβόλου 100, Στρόβολος κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες καθώς και στην Ιστοσελίδα του Δήμου Στροβόλου http://www.strovolos.org.cy στις «ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ»

Οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν στη Συντονίστρια του Ανοικτού Σχολείου κα Λουκία Τσούκκα (1ος όροφος, γραφείο 22) ή να αποσταλούν μέσω ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή όχι αργότερα από την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ