Ο Ιωσήφ Ιωσηφίδης νέος πρόεδρος της Ένωσης Λογοτεχνών Κύπρου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 5.12.2019

Ο δρ Ιωσήφ Σ. Ιωσηφίδης αναδείχθηκε στην προεδρία της Ένωσης Λογοτεχνών Κύπρου, μετά την έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΛΚ στις 24 Νοεμβρίου 2019. 


Μετά τις εκλογές, το δ.σ. καταρτίστηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση:

Δρ Ιωσήφ Σ. Ιωσηφίδης, Πρόεδρος - και Υπεύθυνος Προϋπολογισμού

Κυριάκος Στυλιανού, Αντιπρόεδρος – και Υπεύθυνος Εκδηλώσεων, Φεστιβάλ, Συμποσίων

Τάνια Ραχματούλινα, Γραμματέας - και Υπεύθυνη Εκδόσεων και Μεταφράσεων

Νόρα Νατζαριάν, Σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων και Σχέσεων με Μικρές Κοινότητες

Γιουργκένς Κορκμαζέλ, Σύμβουλος Σχέσεων και Συνεργασίας με τους Τ/κύπριους Συγγραφείς και Καλλιτέχνες

Το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει την ευθύνη του προγραμματισμού της Ένωσης Λογοτεχνών για το 2020 με 25 δράσεις και έργα. Αρκετές από τις δράσεις της -συμπόσιο, εκδόσεις, ανθολογίες, λογοτεχνικές βραδιές κ.ά.)- θα αφορούν τον εορτασμό των 60 χρόνων από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ