Μήνας Γερμανικής Γλώσσας 2018

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 15.11.2018

Για έβδομη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται  και φέτος στην Κύπρο ο Μήνας Γερμανικής Γλώσσας, ο θεσμός τον οποίο έχει αγκαλιάσει τα τελευταία χρόνια ο κόσμος της Κύπρου.


Ο Μήνας Γερμανικής Γλώσσας στοχεύει

  • στην προβολή της γερμανικής γλώσσας και του πολιτισμού των γερμανόφωνων χωρών

  • στην προώθηση της πολυγλωσσίας και της πολυπολιτισμικότητας στην Κύπρο

  • στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ της Κύπρου και των γερμανόφωνων χωρών  σε όλα τα επίπεδα


Το φετινό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει μουσικές βραδιές, μαθητικούς διαγωνισμούς, διαλέξεις, προβολή γερμανόφωνων  ταινιών, εργαστήρια μουσικής για νέους (εργαστήρια για Lied και όπερα του γερμανόφωνου χώρου) και άλλες εκδηλώσεις.  

Ο Μήνας Γερμανικής Γλώσσας διοργανώνεται από τον Σύνδεσμος Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Κύπρου σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Για το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα facebook https://www.facebook.com/minasgermanikisglossas/

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ