Διήγημα της Μαρίας Α. Ιωάννου υποψήφιο στην ανθολογία Best Small Fictions 2020

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 3.2.2020

Σε μια διεθνή ανθολογία με τα καλύτερα διηγήματα της χρονιάς είναι υποψήφιο για να περιληφθεί διήγημα της Κύπριας συγγραφέα Μαρίας Α. Ιωάννου.


Το διήγημα Pillars προτάθηκε μέσω του περιοδικού SAND, με έδρα το Βερολίνο, για να περιληφθεί στην παγκοσμίου φήμης ανθολογία Best Small Fictions 2020 (ΗΠΑ) στην οποία περιλαμβάνονται τα καλύτερα μικροδιηγήματα της χρονιάς.

Κάθε χρόνο, σημαντικά λογοτεχνικά περιοδικά από όλο τον κόσμο προτείνουν κείμενα που θεωρούν ότι αξίζει να συμπεριληφθούν στη συγκεκριμένη ανθολογία, μια ανθολογία που έχει φιλοξενήσει γνωστά ονόματα του λογοτεχνικού χώρου (Etgar Keret, Lydia Davis, Stuart Dybek κ.ά).

Η εν λόγω ανθολογία θα κυκλοφορήσει φέτος για 6η χρονιά, παρουσιάζοντας τα καλύτερα μικροδιηγήματα και πρόζες από όλο τον κόσμο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: The Socialholic Typewriter

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ