Μία ιστορία τρόμου

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ Δημοσιεύθηκε 7.2.2020

Τι παίζει στην πόλη μας; Η Κατερίνα Μιχάηλου βγαίνει έξω και μας δίνει μία μικρή γεύση της πολιτιστικής ζωής της πρωτεύουσας. Ηθοποιοί και συντελεστές ανοίγουν στο «Παράθυρο» την αυλαία και μιλούν για τη δουλειά τους με αφορμή τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετέχουν.


Χορηγός: Cytamobile Vodafone. #FREEDOM #TrulyUnlimited #noWIFI #worryfree #cytamobilevodafone #storyofmynight #parathyro #THEATRODIONYSOS #HGynaikaMeTaMavra

Στο έβδομο επεισόδιο: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ

Το Θέατρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» παρουσιάζει το έργο «Η Γυναίκα με τα Mαύρα» των Susan Hill & Stephen Mallatratt σε μετάφραση Φρίξου Μασούρα, και σκηνοθεσία Ανδρέα Κυριάκου.





Το έργο:

Παραμονή Χριστουγέννων. Τα παιδιά του Άρθουρ Κιπς, μαζεμένα γύρω από το τζάκι, μοιράζονται ιστορίες φαντασμάτων και τον καλούν να διηγηθεί και αυτός μια δική του ιστορία. Ο ίδιος αρνείται επειδή, εν αντιθέσει με τα παιδιά του, έχει ζήσει μια πραγματική ιστορία φαντασμάτων… Μη μπορώντας πλέον να κρατήσει μέσα του τα όσα έζησε στο Ιλ Μαρς, ο Άρθουρ Κιπς αποφασίζει πως ο καλύτερος τρόπος, να μοιραστεί την εμπειρία του σε εκείνους τους καταραμένους βάλτους, είναι να ανεβάσει μια μικρή θεατρική παράσταση με την βοήθεια ενός νεαρού ηθοποιού. Ο ηθοποιός αναλαμβάνει να υποδυθεί τον ρόλο του Άρθουρ Κιπς και ο ταλαιπωρημένος Κιπς υποδύεται όλους τους άλλους ανθρώπους που αποτέλεσαν μέρος αυτής της ανατριχιαστικής εμπειρίας. Μαζί θα ζήσουν μια ανεπανάληπτη και μοναδικά τρομακτική ιστορία που αγγίζει την ψυχή.

Πολλές φορές, ως θεατές, νοιώθουμε την ανάγκη να ζήσουμε μια ιστορία τρόμου για να μας θυμίσει την αγάπη που πρέπει να έχουμε για την ζωή. Στο κάτω-κάτω, λίγης ώρας λαχτάρα μπορεί να μας φέρει μια τεράστια ανακούφιση στο τέλος, αφού θα μπορούμε να επιστρέψουμε πίσω στην αγκαλιά της οικογένειάς μας και στα αγαπημένα μας πρόσωπα, σώοι και αβλαβείς.

Συντελεστές:

Κείμενο: Susan Hill & Stephen Mallatratt

Μετάφραση: Φρίξος Μασούρας

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Κυριάκου

Σκηνικά: Stavri Papa

Κοστούμια: Κατερίνα Ττάκκα

Φωτισμοί: Γιώργος Λάζογλου

Μουσική: Κων/νος Ευαγγελίδης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ανδρέας Γεωργίου

Ηθοποιοί: Χριστόδουλος Μαρτάς, Ανδρέας Κουτσόφτας, Άντρη Σεργίου

Καλλιτεχνική Διεύθυνση Θεάτρου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ»: Χρήστος Γιάγκου

Τακτικές παραστάσεις στη Λευκωσία: Παρασκευή & Σάββατο στις 8.30 μ.μ. , Κυριακή στις 6.30 μ.μ. μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2020

Κρατήσεις: 22818999 & 99621845

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ