Χολιγουντιανό «action» ξανά στην Κύπρο, τον Μάη

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 13.2.2020

Δεύτερη ταινία ετοιμάζεται να γυρίσει στην Κύπρο ο Δημήτρης Λογοθέτης, σκηνοθέτης της ταινίας Jiu Jitsu που γυρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι στη χώρα μας, με πρωταγωνιστές τον Νίκολας Κέιτζ και τον Αλέν Μούσι.


Η νέα ταινία έχει τίτλο «Man of War» και βρίσκεται επίσημα στο στάδιο του pre-production.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ταινία, σε παραγωγή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Λογοθέτη και της ομάδας του, αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα στην Κύπρο περί τα τέλη Απριλίου.

dimitri logothetis

Ο Δημήτρης Λογοθέτης στα γυρίσματα της ταινίας Jiu Jitsu το καλοκαίρι 2019 στην Κύπρο.


«Εχουμε ξεκινήσει επίσημα την προετοιμασία για την παραγωγή της νέας μας ταινίας», αναφέρει ο Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης. «Αυτή τη στιγμή, οριστικοποιούμε τον προϋπολογισμό μας, αναζητούμε τις τοποθεσίες για τα γυρίσματα, οργανώνουμε το συνεργείο μας και ετοιμάζουμε συμβόλαια.» Η ομάδα παραγωγής βρίσκεται επίσης σε συνομιλίες με διάφορους ηθοποιούς για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, μη έχοντας, ωστόσο, καταλήξει επίσημα σε κάποιο όνομα.

Ως πρωταγωνιστικό, ακούγεται, πάντως το όνομα του Αρνολντ Σβάρτσενεγκερ αλλά και των Μελ Γκίμπσον και Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Το σενάριο της ταινίας «Man of War» υπογράφει ο Γκάρι Σκοτ Τόμσον, σεναριογράφος των franchise ταινιών «Fast & Furious». Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο κ. Λογοθέτης σε συνεργασία με τον παραγωγό Tοντ Γκάρνερ, πρώην πρόεδρο παραγωγής της Walt Disney, καθώς και ταινιών όπως το «Knight and Day», «Paul Blart: Mall Cop» το «xXx», αλλά και του νέου «Mortal Kombat».

Επιπρόσθετα, η ομάδα παραγωγής σε συνεργασία με τον Κύπριο παραγωγό Κρις Οικονομίδης, δουλεύουν πάνω σε ακόμη δύο ταινίες που ζήτησε η εταιρεία διανομής ταινιών Highland Film Group. Όπως επεσήμανε ο κ. Λογοθέτης, «για όλες αυτές τις ταινίες, πρώτη μας επιλογή είναι η Κύπρος.»

Η πρώτη από τις προαναφερόμενες δύο ταινίες είναι το «Kickboxer: Armageddon», συνέχεια του «Kickboxer: Vengeance and Retaliation» με πρωταγωνιστή τον Alain Moussi (Jiu Jitsu), τον Jean-Claude Van Damme και τον Christopher Lambert. Η δεύτερη ταινία είναι αναβίωση μιας πολύ μεγάλης παραγωγής της δεκαετίας του '80 που θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η CEO της Highland Film Group, Arianne Fraser δήλωσε πρόσφατα: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε με τον Δημήτρη Λογοθέτη. Προσωπικά, παρακολούθησα την πρώτη εκδοχή της ταινίας Jiu Jitsu από τον σκηνοθέτη και έχω να πω ότι είναι άκρως διασκεδαστική και γεμάτη δράση!»

ΑΡΧΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Από τα γυρίσματα της ταινίας Jiu Jitsu με τους Νίκολας Κέιτζ και Αλέν Μούσι.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ