Η γυναίκα που πόζαρε με όλους τους σταρ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 27.2.2020

Σε μία φωτογραφία, ποζάρει δίπλα στον νεαρό Τομ Κρουζ. Σε άλλες είναι στο πλευρό της Κέιτ Γουίνσλετ, του Μπρους Γουίλις και του Τζακ Νίκολσον. Ποια ήταν αυτή η γυναίκα που συναντούσε όλους τους σταρ του Χόλιγουντ;


belgian-woman-celebrities-phresize-1024x768.jpg.optimal





Στο κατάστημα Opnieuw & Co στο Μόρτσελ, οι εργαζόμενοι τακτοποιούσαν κουτιά με δωρηθέντα αντικείμενα, όταν ανακάλυψαν το φωτογραφικό άλμπουμ με φωτογραφίες μιας γυναίκας που χαμογελάει στον φακό έχοντας στο πλευρό της τους Κιάνου Ριβς, Αντζελίνα Τζολί, Τομ Κρουζ, Τζόνι Ντεπ, Ντριου Μπάριμορ, Μπρους Γουίλις, Γουίλιαμ Σάτνερ και Ελάιτζα Γουντ.




Συνολικά 200 τέτοιες φωτογραφίες, αυτής της γυναίκας που ποζάρει με διάσημους ηθοποιούς, ήταν σε ένα άλμπουμ που βρέθηκε πριν από δύο εβδομάδες, σε ένα κατάστημα με μεταχειρισμένα αντικείμενα, στο Βέλγιο.

gynaika-me-ithopoious
maria-winslet-krouz-smith
maria_depp-aderson


Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από το 1992 έως το 1995 και η γυναίκα σε αυτές είναι η Μαρία Σνόεϊς- Λάνγκλερ. Πρόκειται για δημοσιογράφο από το Βέλγιο, που επί δεκαετίες εργαζόταν στο Λος Άντζελες. Ήταν μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στο Χόλιγουντ που οργανώνει τις Χρυσές Σφαίρες. Κάτι που εξηγεί πώς μπορούσε να συναντηθεί με όλους αυτούς τους σταρ.

«Είχε πολλά άλμπουμ, ένα ντουλάπι γεμάτο», λέει η κόρη της, Ρίτα Ράντοβιτς, που ζει στη βόρεια Καλιφόρνια. «Έχω τουλάχιστον 20 εδώ. Ήταν πολύ υπερήφανη για αυτά. Το να συναντά τους σταρ ήταν η ζωή της», συμπληρώνει.   «Αν η μητέρα μου ήξερε ότι ήταν ξανά θέμα στα βελγικά ΜΜΕ, θα τρελαινόταν από τη χαρά της. Ήταν τόσο υπερήφανη για τη δουλειά της», δήλωσε ακόμη. Η Σνόεϊς- Λάνγκλερ εργαζόταν ως τα 87 της χρόνια, προτού μετακομίσει στην Ελβετία. Πέθανε το 2016, σε ηλικία 93 ετών. Δεν είναι ξεκάθαρο πώς το άλμπουμ της κατέληξε στο Βέλγιο.

mariajon-1024x768.jpg.optimal
mariaharrison-1024x768.jpg.optimal




Πηγή: www.lifo.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ